Tafeltennissers TOG verliezen met 9-1 bij Papendrecht

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Het eerste reguliere team van tafeltennisvereniging TOG had het moeilijk in Papendrecht. Eenmaal winst was er voor Dennis Breevaart die zijn andere twee enkelpartijen maar nipt (in vijven) verloor. Brian de Leeuw was dicht bij eenmaal winst, ook Robert Kuiper won niet. Een 9-1 nederlaag dus. TOG verloor bij Sliedrecht Sport met 7-3 (Aad van Lienden 2, Joyce van der Velden 1, Jos van Nierop 0).
Twenty-One Up was in de Olympiahal met 4-1te sterk voor het eerste duoteam van TOG. Bart Dijkman en Paul Maan wonnen samen de dubbel. Duoteams 2 en 3 wonnen allebei met 5-0! Marcel Langenberg en invaller Aad van Lienden klopten namens duo 2 Alexandria’66. Voor duo 3 waren het Damian van Bergenhenegouwen en Sander Spruijt die wonnen, tegenstander was Sorry.

Toekomst TOG
Leden van TOG vergaderden afgelopen woensdag over de toekomst van de vereniging. Meer specifiek: zijn er leden bereid zitting te nemen in het bestuur? Het antwoord daarop is ja, op een volgende vergadering op 3 november worden er waarschijnlijk spijkers met koppen geslagen. Voorafgaand aan het agendapunt ‘bestuursverkiezing’ hield oud-wereldkampioen (judo en sumo) Francoise Harteveld een presentatie over topsport.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. Je kunt lid worden of een meerrittenkaart aanschaffen. En: er is  tafeltennistraining voor 55-plussers op donderdagochtend (van 10.00 tot 12.00 uur, ook in de Parkietzaal). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.