Tafeltennisser Robert Kuiper steelt de show bij TOG

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Het eerste reguliere team van tafeltennisvereniging TOG moest met 3-7 het hoofd buigen tegen Het Centrum. Dennis Breevaart en Robert Kuiper wonnen het dubbel en laatstgenoemde zette zijn puike vorm net als een week eerder knap om in twee enkelzeges. Duoteam 1 verloor bij Smash met 3-2. Bart Dijkman en Paul Maan wonnen elk een enkelpartij. Duo 2 is koploper maar verloor thuis wel van Korendijk met 1-4. Hans Groenheijde won niet, Marcel van der Kerkhoff redde de eer.
Ook Duoteam 3 ontving een team van Korendijk. Ook hier werd verloren. Damian van Bergenhenegouwen en Sander Spruijt klopten hun tegenstanders in het dubbel en Sander won ook nog een enkelpartij. 2-3 verlies dus. TOG 2 (regulier) deed het goed tegen Tavernie: 8-2 winst (Joyce van der Velde 3, Sanjay Soekhlal 2, Jos van Nierop 2).

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. Je kunt lid worden of een meerrittenkaart aanschaffen. En: er is  tafeltennistraining voor 55-plussers op donderdagochtend (van 10.00 tot 12.00 uur, ook in de Parkietzaal). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.