Revanche tafeltennissers TOG op Papendrecht

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG heeft in de Olympiahal met 5-5 gelijkgespeeld tegen Papendrecht. Eerder in het seizoen werd de uitwedstrijd nog met 9-1 verloren, nu deden Robert kuiper (2), Brian de Leeuw (2) en Dennis Breevaart (1) het beter. Degradatie naar de tweede klasse voorkomen lijkt echter lastig.
Duoteam 1 klopte Twenty-one Up met 3-2. Bart Dijkman won er in Rotterdam twee, Paul Maan 1. Duo 2 – Alexandria’99 werd 4-1 in het voordeel van de TOG’ers Marcel van den Kerkhoff (2) en Hans Groenheide (1). . Damian van Bergenhenegouwen en Sander Spruijt wonnen net als een week eerder alles: 5-0 bij en tegen Sorry.
TOG 2 regulier trof het lastige Sliedrecht dat vanwege een coronaquarantainegeval maar met twee spelers kwam. Dat waren 3 punten voor TOG, Aad van Lienden voegde er daar nog eentje aan toe. Joyce van der Velde en Jos van Nierop konden de Sliedrechters niet verslaan.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. Je kunt lid worden of een meerrittenkaart aanschaffen. En: er is  tafeltennistraining voor 55-plussers op donderdagochtend (van 10.00 tot 12.00 uur, ook in de Parkietzaal). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.