6-4 winst voor tafeltennissers TOG

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

 

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG heeft Docos uit Leiden met 6-4 geklopt. In een wedstrijd waarin tweemaal een pingpongballetje werd kapot-gesmashed (gebeurt niet zo vaak) was het deze keer Dennis Breevaart die bij TOG de dienst uitmaakte. Hij won al z’n enkelpartijen. Robert voegde er nog één partij aan toe, Brian de Leeuw twee.
Bij TOG 2 was het met name Joyce van der Velden die voor de punten zorgde. Drie zeges voor haar, en ook de dubbel met Jos van Nierop. Het vijfde punt kwam op naam van Aad van Lienden.
Duoteam 1 verloor bij Tavenu met 3-2. De dubbel (Paul Maan en Bart Dijkman) was voor TOG, Bart won ook nog een enkelpartij. Duo 2 deed op weg naar een mogelijk kampioenschap goede zaken tegen Sorry. 4-1 werd er gewonnen (Marcel van den Kerkhoff 2 en Hans Groenheide 1). Bij Duo 3 zorgde Sander Spruijt voor winst in zijn twee enkelpartijen. Damian van Bergenhenegouwen kwam tegen Korendijk niet tot winst.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. Je kunt lid worden of een meerrittenkaart aanschaffen. En: er is  tafeltennistraining voor 55-plussers op donderdagochtend (van 10.00 tot 12.00 uur, ook in de Parkietzaal). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.