Tafeltennissers TOG Duo 2 missen kampioenschap op een haar

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Het tweede duoteam van tafeltennisvereniging TOG is net geen kampioen geworden. In de laatste wedstrijd werd er met 5-0 verloren van directe concurrent Boomgaardshoek. Een 4-1 nederlaag was voor de TOG’ers voldoende geweest. Hans Groenheide en invaller Aad van Lienden verloren allebei een partij met twee punten verschil in de vijfde game.
Duo 1 verloor in de Olympiahal met 2-3 van Sorry. Bart Dijkman won een partij en samen met invaller Hans Groenheide de dubbel. Een 4-1 zege was er voor Duo 3. Sander Spruijt was tweemaal succesvol tegen De Sprint, Damian van Bergenhenegouwen eenmaal. Ook de dubbel ging naar de TOG’ers.
Het eerste reguliere team van TOG sloot de competitie af met een 8-2 nederlaag bij De Treffers. Robert Kuiper won niet, Brian de Leeuw en Dennis Breevaart klopten elk een tegenstander. Al eerder was duidelijk dat TOG 1 degradeert naar de tweede klasse.
TOG 2 verloor met 7-3 van Trefpunt. Joyce van der Velden won er twee, Sanjay Soekhlal eentje. Jos van Nierop bleef zonder zege.

Alleen zaal op donderdagochtend
De ingestelde avond-lockdown betekent dat er dit jaar niet meer op dinsdag- en vrijdagavond kan worden getafeltennist. De 55-plus-ochtend in de Parkietzaal (donderdag van 10.00 tot 12.00 uur) kan de komende weken wel doorgang vinden.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is met name mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur. Je kunt lid worden of een meerrittenkaart aanschaffen. En: er is  tafeltennistraining voor 55-plussers op donderdagochtend (van 10.00 tot 12.00 uur, ook in de Parkietzaal). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.