Tafeltennissers TOG 1 kampioen

Sponsor: Eetcafé The Ollie’s

Een paar weken geleden leek het een vrij moeilijke opgave maar het is Dennis Breevaart, Bart Dijkman, Paul Maan en Brian de Leeuw gelukt: de tafeltennissers van TOG 1 hebben in de tweede klasse het kampioenschap behaald. Maandag 2 mei werd er met 7-3 van TOP gewonnen (Dennis 3, Brian 2, Paul 1), waarna TOG afgelopen vrijdag tegen medekampioenskandidaat Pecos aan 4 punten genoeg had voor de titel. En dat lukte, precies. TOG kwam 3-1 achter maar haalde Pecos in de achtste wedstrijd bij naar een stand van 4-4. De laatste twee wedstrijden werden verloren, een 4-6 nederlaag dus. Brian en Dennis klopten twee tegenstanders, Bart Dijkman won niet.

Duoteam 1 sloot het voorjaarsseizoen af met een 3-2 nederlaag bij Korendijk (Marcel van den Kerkhoff 2, Aad van Lienden 0). TOG is derde geworden. Duo 2 verloor bij TOGB met 4-1, Sander Spruijt redde de eer. Bij Smash Monster werd er ook met 4-1 verloren. Damian van Bergenhenegouwen en Jos van Nierop wonnen de dubbel net niet, laatstgenoemde versloeg in het enkelspel achternaamgenoot Joop van Nierop (geen directe familie) net wel.

Tafeltennissen bij TOG?

Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op veel vrijdagavonden ook in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur, langer tijdens thuiswedstrijdavonden). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.

Kampioenen (v.l.n.r.) Dennis Breevaart, Brian de Leeuw en Bart Dijkman na de wedstrijd tegen Pecos