Sterke Bart Dijkman zet de toon bij winnende tafeltennissers TOG

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG heeft met 6-4 gewonnen van Avanti. Bart Dijkman deed het opvallend goed met drie enkelzeges en zijn aandeel in het winnend dubbel. Brian de Leeuw won tweemaal, Paul Maan won niet. Het duoteam van TOG klopte Overschie met 4-1. Marcel van den Kerkhoff won z’n partijen, Hans Groenheide won er een van de twee.
TOG 2 (regulier) moest het tegen het sterke SIOK met twee man doen. Sanjay Soekhlal deed het goed met twee zeges, Jos van Nierop kwam niet tot winst.

Tafeltennissen bij TOG?

Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op veel vrijdagavonden ook in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur). TOG heeft op donderdag een seniorenochtend voor 55-plussers, van 10.00 tot 12.00 uur in de Parkietzaal. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.