Duoteam tafeltennissers TOG draait bovenin mee

Het duoteam (twee enkelspelen per tafeltennisser plus een dubbel) van tafeltennisvereniging TOG won met 4-1 bij en van Alexandria’66. Marcel van den Kerkhoff won er twee, Hans Groenheide eentje en samen waren ze de Rotterdammers ook te slim af in de dubbel. Het team draait met dit resultaat mee om de bovenste plaatsen.

De reguliere teams (drie tegen drie) TOG 1 en TOG 2 draaien alles behalve bovenin mee. Beide teams verloren afgelopen week met 9-1. TOG 1 deed dat tegen Gorkum waar Dennis Breevaart de eer redde. Paul Maan en Brian de Leeuw wonnen niet. TOG 2 verloor van het Wateringse Salamanders met 9-1. Hier was het Sanjay Soekhlal die de eer redde. Joyce van der Velde had haar avond niet en won net als Jos van Nierop niet.

Tafeltennissen bij TOG?

Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op veel vrijdagavonden ook in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur). Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.