Duoteam tafeltennissers TOG blijft winnen

Het duoteam (twee enkelspelen per tafeltennisser plus een dubbel) van tafeltennisvereniging TOG won afgelopen week tweemaal. Naast de ingeplande wedstrijd stond er een vooruit te spelen treffen in de planning. Sorry werd in Oud-Beijerland met 1-4 verslagen (Marcel van den Kerkhoff 2, Hans Groenheide 1) en later in de week versloegen de Maassluizers Korendijk met 3-2. Hans en Marcel wonnen een enkelspel en samen de dubbel.

De wedstrijd van TOG 1 (regulier) werd uitgesteld. TOG 2 reisde af naar Delft voor de wedstrijd tegen DHC. Er werd met 9-1 verloren. Sander Spruijt en Sanjay Soekhlal wonnen niet, Joyce van der Velde redde de eer in deze sterke vierde klasse. TOG 2 bungelt onderaan in de poule en vraagt zich ondertussen af: “Zijn wij nou zo slecht, of zijn zij zo goed?”.

Tafeltennissen bij TOG?

Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op veel vrijdagavonden ook in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur). Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.