Kleine nederlaag tafeltennissers TOG

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG verloor in de Olympiahal met 4-6 van Taverzo. Dennis Breevaart klopte twee Zoetermeerders. Brian de Leeuw won eenmaal, Paul Maan won niet. Bij TOG 2 was Sander Spruijt de man van de avond. Hij won knap van al z’n tegenstanders. Joyce van der Velde won netjes tweemaal, Jos van Nierop won niet. Het duoteam van TOG was vrij, het team staat tweede met slechts één punt achterstand op koploper TOGB.

Tafeltennissen bij TOG?

Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op veel vrijdagavonden ook in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur). Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.