Duoteam tafeltennissers TOG: net niet tegen concurrent TOGB

Het duoteam van tafeltennisvereniging TOG verloor bij TOGB (Tot Ons Genoegen Berkel) met 3-2. Marcel van den Kerkhoff klopte zijn twee tegenstanders, invalster Joyce van der Velde won net niet. In de dubbel kwamen de Maassluizers tegen hun concurrent om de titel net niet tot winst; het werd 11-9 in de vijfde game, ten gunste van TOGB.
In haar eigen team, TOG 2 (regulier), redde Joyce de eer tegen het sterke Xerxes. Sander Spruijt en Jos van Nierop kwamen niet tot winst. De wedstrijd Rijnsoever – TOG 1 werd uitgesteld naar een nog te bepalen datum.

Tafeltennissen bij TOG?

Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op veel vrijdagavonden ook in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur). Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.