Tafeltennisteams TOG winnen niet

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG verloor thuis in de Olympiahal met 2-8 van Tavenu uit Numansdorp. Dennis Breevaart een van zijn enkelspelen en samen met Brian de Leeuw dubbel. Enigszins bijzonder was dat Brian geen enkelspelen tafeltenniste. Op het wedstrijdformulier mag je naast de drie enkelspelers nog een extra speler opstellen die alleen dubbelt. Het gebeurt bijna nooit, maar nu dus voor een keer wel. Paul Maan en Bart Dijkman waren de ‘enkelspelers’, zonder winst.
Bij TOG 2 deden ze het ‘gewoon’ met drie spelers. Joyce van der Velde en Sanjay Soekhlal wonnen tegen het Delftse DHC eenmaal en samen de dubbel. Joyce won nog een keer net niet, net als Sander Spruijt. 3-7 werd het.
De wedstrijd van TOG’s duoteam werd uitgesteld.

Tafeltennissen bij TOG?

Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op veel vrijdagavonden ook in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur). Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.