Driemaal 5-5 voor eerste tafeltennisteam TOG

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG moest afgelopen week driemaal aantreden in een uitwedstrijd. Een er van stond gepland, de andere twee waren invalwedstrijden. Opvallend genoeg eindigden de wedstrijden tegen Tavenu, Rijnsoever en Avanti alle drie in 5-5. Dennis Breevaart en Brian de Leeuw deden drie keer mee en wonnen beiden in totaal vijf enkelspelen. Paul Maan deed een keer mee en won een partij, Bart Dijkman won in zijn twee wedstrijden steeds één keer. Met nog een wedstrijd te gaan staat TOG 1 laatste, kort achter Rijnsoever.
Duoteam 1 kan nog kampioen worden maar dan moet concurrent TOGB steken laten vallen. Afgelopen week won TOG van Sorry met 5-0 en van Overschie met 4-1. Marcel van den Kerkhoff won al z’n partijen, Hans Groenheide liet er tegen Overschie eentje liggen.
TOG 2 (regulier) gaat degraderen. Bij SIOK in Nootdorp werd met 7-3 verloren. Sander Spruijt won niet, Joyce van der Velde en Sanjay Soekhlal pakten elk een partij. Ook de dubbel was voor TOG.

Tafeltennissen bij TOG?

Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op veel vrijdagavonden ook in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur). Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.