Duo-tafeltennisteam TOG net geen kampioen

Het duoteam 1 van tafeltennisvereniging TOG kon afgelopen week nog kampioen worden in de derde klasse maar dat is net niet gelukt. Concurrent TOGB liet een steekje vallen en won afgelopen week ‘slechts’ met 4-1, maar dat was niet genoeg. Marcel van den Kerkhoff en Hans Groenheide klopten Alexandria’66 met 5-0 waardoor TOG en TOGB beiden uitkwamen op 36 punten. Omdat de resultaten van de onderlinge duels (3-2 en 2-3) geen uitkomst boden, moest er naar de onderling gewonnen games worden gekeken. Dat bleek in het nadeel van TOG.
Over TOG 1 en TOG 2 in de reguliere competitie is er ook niet echt goed nieuws, hoewel dat er al zat aan te komen: de teams degraderen uit resp. de eerste en vierde klasse. TOG 1 ontving kampioen Gorkum. Bart Dijkman, Brian de Leeuw en de jarig Dennis Breevaart wisten elk één partij te winnen. 3-7 dus. Ook TOG 2 verloor met 7-3, van Salamanders. Joyce van der Velde klopte twee tegenstanders, Sander Spruijt een. Jos van Nierop kwam niet tot winst.

Tafeltennissen bij TOG?

Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op veel vrijdagavonden ook in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur). Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.