Dennis eindelijk ‘verlost’ van concullega-shirt 😉

Ruitenburg adviseurs & accountants was jaren geleden de hoofdsponsor van TOG. Toen dat sponsorschap stopte bleven de TOG’ers nog wel in het nog goede ‘Ruitenburg’-shirt tafeltennissen. Ook Dennis Breevaart die daar weleens over glimlachte omdat hij zelf werkzaam is bij M+L Cijferhelden, een concullega van Ruitenburg.

Daar is nu een einde aan gekomen, en daar heeft Dennis (in het midden op de foto, zie hem lachen) zelf voor gezorgd: M+L is shirtsponsor geworden. De mooie nieuwe shirts zijn er vooral ook gekomen dankzij een sponsorbijdrage van sportkoepel NOC*NSF (een microbudget via het Sportakkoord). En ook Frank Smits van Eetcafé The Ollie’s leverde een bijdrage.

Los van het shirt mag ook de recente sponsorbijdrage van Barts-IT van TOG’er Bart Dijkman niet onvermeld blijven. Sponsors bedankt! (Ook Ruitenburg, voor de tijd dat de club nog een jaar of 10 jonger was).