Tafeltennissers TOG in nieuwe shirts naar 7-3 zege

Sponsor: M+L Cijferhelden

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG versloeg afgelopen week in de Olympiahal DHC met 7-3. Dennis Breevaart klopte al zijn tegenstanders, Bart Dijkman speelde al zijn partijen in vijf games waarvan hij er twee won. Paul Maan (1) en de dubbel maakten er zeven punten van.

De TOG’ers speelden voor het eerst in hun nieuwe shirts. Met dank aan een subsidie van sportkoepel NOC*NSF (een zogenoemd microbudget via het Sportakkoord), en ook aan sponsorbijdragen van MenL Cijferhelden (waar TOG’er Dennis Breevaart werkt) en Eetcafé The Ollie’s. Los hiervan ontving de vereniging recent overigens ook een sponsorbijdrage van Barts-IT (van TOG’er Bart Dijkman).

TOG 2, uiteraard ook in de nieuwe shirts, trad helaas maar met twee tafeltennissers aan. Twee spelers waren verhinderd, een ziek en dus stonden Joyce van der Velde en Sanjay Soehlal tegen Boomgaardshoek meteen met 3-0 achter. Ze wonnen allebei twee enkelspelen en daarmee werd het 4-6. TOG’s Duoteam kwam tegen Taveri met 2-0 voor maar Marcel van den Kerkhoff en Hans Groenheide (elk eenmaal winst) verloren uiteindelijk met 3-2

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op vrijdagavonden in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur). Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.