Tafeltennissers TOG starten voorjaarscompetitie met 8-2 zege

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG is de voorjaarsseizoen goed gestart. Het Maassluise team degradeerde van de eerste naar de tweede klasse en wonnen bij het Zoetermeerse Taverzo met 8-2. De kersverse clubkampioen en Brian de Leeuw wonnen elk drie wedstrijden, Bart Dijkman voegde daar nog een winstpunt aan toe. Ook de dubbel was voor de TOG’ers.
Ook TOG 2 degradeerde, van de vierde naar de vijfde klasse. Maar winst zat er in de eerste wedstrijd niet in. Sander Spruijt deed het tegen Pitt’75, dat afgelopen seizoen eveneens in de vierde klasse uitkwam, met twee zeges goed. Sanjay Soekhlal en Jos van Nierop niet, ze wonnen niet.
Het duoteam klopte Alexandria’66 met 3-2. Marcel van den Kerkhoff won tweemaal, Hans Groenheide eenmaal.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op vrijdagavonden in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur). Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.