Tafeltennisser Brian de Leeuw pakt weer eens clubtitel TOG

Brian de Leeuw is de nieuwe clubkampioen van tafeltennisvereniging TOG. In de finale klopte hij zijn teamgenoot Dennis Breevaart die de vorige drie edities van het clubkampioenschap won. De finale leek niet meer spannend toen Brian in de vierde game met 9-3 voor kwam en de titel voor het grijpen had. Dennis kwam echter sterk terug tot 9-9 maar de game toch naar Brian die de laatste jaren de finale steeds verloor. Een jaar of vijftien geleden was Brian wel een paar keer clubkampioen.

In de halve finale was Brian afgelopen vrijdag te sterk voor Aad van Lienden. De andere halve finale was een zeer spannende met matchpoints voor de sterke spelende Marcel van den Kerkhoff. Maar Dennis won. De verliezersronde werd een prooi voor Hans Groenheide die in die ronde terecht kwam door licht verrassend van Aad van Lienden te verliezen. In de finale was Hans te sterk voor Sanjay Soekhlal.

Competitie
Drie teams van TOG gaan komende week de voorjaarscompetitie in. Het duoteam komt uit in derde klasse. TOG 1 en TOG 2 (reguliere competitie) degradeerden afgelopen seizoen en tafeltennissen nu in resp. de tweede en vijfde klasse.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op vrijdagavonden in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur). Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.


Foto huldiging: links clubkampioen Brian de Leeuw, rechts nummer 2 Dennis Breevaart