Eerste verlies tafeltennissers TOG 1

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG, kampioenskandidaat in de tweede klasse, heeft dit voorjaarsseizoen voor het eerst verloren. Zonder de kersverse vader Dennis Breevaart verloren Brian de Leeuw (3), Bart Dijkman (1) en Paul Maan (0) bij Dordrecht met 6-4. TOG blijft wel koploper.
TOG 2 boekte in Spijkenisse tegen de Repelaer een krappe 6-4 overwinning. Sanjay Soekhlal klopte al zijn tegenstanders, Sander Spruijt won er twee en Joyce van de Velden wist een tegenstander te verslaan.
Het duoteam van TOG heeft het zwaar in hun derde klasse. Bij Sorry in Oud-Beijerland werd er met 4-1 verloren. Marcel van den Kerkhoff en Aad van Lienden wonnen geen enkelspelen maar wel het dubbel.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op vrijdagavonden in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur). Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.