Duo-tafeltennissers TOG kloppen Alexandria ’66 met 3-2

Het duoteam van tafeltennisvereniging TOG klopte om de Olympiahal het team van Alexandria’66 uit Rotterdam met 3-2. Marcel van den Kerkhoff en Hans Groenheide wonnen elk van een van de twee tegenstanders en samen wonnen ze ook de dubbel.
TOG 2 (reguliere competitie) revancheerde zich voor de 8-2 nederlaag in de uitwedstrijd tegen Pitt’75. Nu werd het 5-5 voor Sander Spruijt (2), Joyce van de Velden (2) en Jos van Nierop (1). De wedstrijd van TOG 1 werd verplaatst naar een latere datum.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op vrijdagavonden in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur). Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.