Tafeltennissers TOG weer ‘echt’ koploper

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG was met een wedstrijd minder gespeeld geen koploper meer maar is dat, na de twee wedstrijden van afgelopen week, weer wel. Tegen concurrent Teverzo werd het 5-5: Brian de Leeuw klopte al zijn tegenstanders, Bart Dijkman won eenmaal en Paul Maan won niet. De dubbel was voor TOG. VVV-TOG eindigde in een 8-2 overwinning voor de Maassluizers ( Dennis Breevaart 3, Brian 2, Bart 2). Vrijdag 7 april krijgt TOG SVN op bezoek, een week later volgt in de Olympiahal de beslissende wedstrijd tegen concurrent Dordrecht.
TOG 2 klopte in Rotterdam Het Centrum met 8-2. Joyce van der Velden bleef ongeslagen, Sander Spruijt en Sanjay Soekhlal klopten elk twee tegenstanders.
Het duoteam won in en van Gorkum met 4-1: Marcel van den Kerkhof won z’n z’n twee enkelpartijen en samen met Hans Groenheide de dubbel. Hans won ook nog een van zijn twee enkelpartijen.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op vrijdagavonden in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur). Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.