7-3 zege op Naaldwijkse SVN houdt tafeltennissers TOG aan kop

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG klopte afgelopen vrijdag het Naaldwijkse SVN met 7-3. In de Olympiahal wonnen Brian de Leeuw en Dennis Breevaart al hun partijen en samen de dubbel. Paul Maan won niet. Komende vrijdag wordt de competitie thuis afgesloten tegen concurrent Dordrecht. De TOG’ers zijn bij een 5-5 gelijkspel kampioen. Bij verlies gaat de titel naar Dordrecht.
TOG 2 won ook met 7-3. Sanjay Soekhlal en Aad van Lienden versloegen al hun tegenstanders. Jos van Nierop won niet. Bij TOG’s duoteam sleepte Hans Groenheide knap een zwaarbevochte vijfgamer uit het vuur. Tegen Korendijk won Marcel van den Kerkhof ook eenmaal. De dubbel werd nipt verloren waardoor TOG met 2-3 verloor.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op vrijdagavonden in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur). Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.

Fotobijschrift: TOG 2 en TOG 1 in actie, met Sanjay Soekhlal links en een serverende Brian de Leeuw rechts