Tafeltennissers TOG kampioen na spannende finale

Het eerste team van de Maassluise tafeltennisvereniging TOG is kampioen van de tweede klasse! Dat ging in de laatste competitieronde in de Olympiahal niet zonder slag of stoot. Er moest minimaal 5-5 worden gespeeld tegen concurrent Dordrecht anders zou de titel naar de Dordtenaren gaan. De op papier minst sterke TOG’er Paul Maan zorgde in de eerst partij voor een zeer sterke en verrassende zege op de sterkste tafeltennisser van de tegenstander. Ook daarna verliep de wedstrijd verrassend; enkele ‘verwachte’ winstpartijen gingen naar Dordrecht, TOG won de belangrijke dubbel en er was de sterke en beslissende winst van Brian de Leeuw (in totaal twee keer winst) op de sterkte man van Dordrecht. Dennis Breevaart stond nog op 100 procent maar moest het speciaal voor hem gekomen publiek een tikje teleurstellen met ‘slechts’ één winstpartij. TOG-Dordrecht eindigde in 5-5. Vierde man Bart Dijkman speelde afgelopen vrijdag niet maar deelde uiteraard in de feestvreugde. Dat deden de Dordtenaren op hun manier ook een beetje, op eigen initiatief speelden ze hun rol op de kampioensfoto.

TOG 2 klopte De Repelaer met 7-3 en eindigt daarmee op de derde plaats. Sander Spruijt en Sanjay Soekhlal klopten drie tegenstander, Jos van Nierop won niet. TOG’s duoteam speelt volgende week zijn laatste wedstrijd van het seizoen

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op vrijdagavonden in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur). Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.

Op de foto: TOG ’s kampioensteam met v.l.n.r. Paul Maan, Bart Dijkman, Dennis Breevaart en Brian de Leeuw. Op de achtergrond de Dordtenaren.