TOG Tafeltennis sluit seizoen af met reünietoernooi

Vier jaar geleden was het een groot succes, misschien deze keer weer: de Maassluise tafeltennisvereniging TOG organiseert vrijdagavond 26 mei, als afsluiting van het seizoen, een open toernooi voor leden en niet-leden. De doelgroep is leden, seniortafeltennissers van de donderdagochtend en oud-leden. Ook potentiële leden zijn welkom op dit laagdrempelig toernooi dat wat TOG betreft vooral om gezelligheid moet gaan. Oud-leden die niet willen of in staat zijn om te  tafeltennissen zijn uiteraard welkom om even bij te komen praten.

Aanleiding voor deze editie van het reünietoernooi is de vraag van oud-TOG’ers Ron Kemmers en Bob van Hoek om een balletje te komen slaan. Maar goed, Charles van der Hoeven, Sven en Ivar Westerholt, Bas en Hans Bulder, Jeroen en Martijn Hendriks, Monika Timmerman, Martijn de l’Ecluse, Roland Godthelp, Hans Verkade, Rajender Soekhlal, Martijn Kronemeijer, Peter Pols, Dirk van der Kooij en al die anderen zijn uiteraard ook van harte welkom.

Het toernooi start om 20.00 uur in de Olympiahal. Deelname is gratis maar een kleine donatie aan de vereniging is welkom.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur, nog tot en met 30 mei). Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur, nog tot en met 1 juni. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.

Op de foto: een impressie van het reünietoernooi van vier jaar geleden.