Tafeltennissers TOG komen tekort bij Taverzo

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG heeft in Zoetermeer bij Taverzo met 9-1 verloren. Brian de Leeuw redde voor de Maassluizers de eer, Paul Maan en Bart Dijkman konden er helaas niets aan toevoegen.
Van hetzelfde laken een pak bij TOG 2 dat op bezoek was bij koploper Papendrecht. Hier werd het ook 9-1 en was Sanjay Soekhlal de eerredder. Aad van Lienden en Jos van Nierop moesten hun drie tegenstanders allen feliciteren met hun winst.
Voor TOG’s Duoteam is het een ander verhaal. Dat team staat stevig aan kop en won afgelopen week met 4-1 bij VVV. Hans Groenheide won net twee enkelpartijen, Marcel van den Kerkhoff won er net géén twee.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur) en op (niet alle) vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.