Tafeltennissers TOG hebben het zwaar in eerste klasse

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG werd afgelopen seizoen in de laatste wedstrijd kampioen in de tweede klasse. In de eerste klasse waarin ze nu uitkomen hebben ze het zwaar; op papier is het TOG-team het minst sterke team van de poule. Tegen Papendrecht werd het vrijdag in de Olympiahal 3-7. Brian de Leeuw en Dennis Breevaart knokte zich naar elk eenmaal winst, samen tafeltennisten ze zich in een straight 3-0 ook naar de dubbelwinst. Paul Maan kwam niet tot winst.
Ook TOG 2 draait onderin mee maar maken zeker kans niet te degraderen. Boomgaardshoek, een van de concurrenten, werd met 6- 4 verslagen (Joyce van der Velden 2, Sanjay Soekhlal 2, Jos van Nierop 1).

TOG’s Duoteam, grote favoriet voor de titel, blijft doordenderen naar overwinningen. Nu versloegen Robert Plac en Hans Groenheijde Smash Monster met 5-0.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur) en op (niet alle) vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.