Duoteam tafeltennissers TOG wint weer en blijft koploper

Met het Duoteam van tafeltennisvereniging TOG gaat het voortvarend. Afgelopen week versloeg de koploper (met Robert Plac en Marcel van den Kerkhoff achter de tafel) Combat. In Bleiswijk werd het 5-0 voor de Maassluizers.
Het eerste reguliere team van TOG verloor in Zoeterwoude van de gelijknamige vereniging met 7-3. Jeroen Hendriks scoorde tweemaal, Brian de Leeuw won eenmaal en Paul Maan kwam niet tot winst. Voor TOG 2 een vrij kansloze nederlaag van 8-2. In de eerste zes wedstrijden wisten Sanjay Soekhlal, Sander Spruit en Jos van Nierop geen game te winnen. Daarna won Sander een wedstrijd net niet. Sanjay won nog een partij en Sander uiteindelijk ook, van de op papier sterkste tegenstander.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur) en op (niet alle) vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.