Tafeltennissers TOG met oude bekende naar kleine nederlaag

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG heeft in de Olympiahal met 6-4 verloren van Dordrecht. Paul Maan won niet, Brian de Leeuw en Jeroen Hendriks elk tweemaal. Laatstgenoemde tafeltenniste tot een aantal jaar geleden ook bij TOG en is nu terug, vooralsnog als invaller bij het huidige TOG 1.
TOG 2 kwam ook uit tegen een team van Dordrecht. 5-5 werd het en Sander Spruijt was met drie zeges de grote man. Aad van Lienden en Sanjay Soekhlal wonnen elk eenmaal.
TOG’s Duoteam ontving Nationale Nederlanden en klopte dat team met 4-1. Robert Plac (2) en Hans Groenheide (1) zorgden daar voor.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur) en op (niet alle) vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.