Tafeltennissers TOG incasseren 0-10 nederlaag

Shot’65 klopte afgelopen week het eerste team van tafeltennisvereniging TOG met 10-0. In Zwijndrecht was Shot’65 duidelijk te sterk voor Paul Maan, Bart Dijkman en Dennis Breevaart. De meeste games werden met 3-0 gewonnen. Dennis zorgde nog voor een vijf-gamer maar winst zat er net niet in.
Ook TOG 2 tafeltenniste tegen een tam van Shot’65. Het werd een spannende wedstrijd die door TOG met 6-4 werd gewonnen (Sanjay Soekhlal 3, Joyce van der Velden 2, Sander Spruijt 1).

De zege voor het duoteam van TOG was net als een week eerder weer groot: 5-0. Marcel van den Kerkhoff en Hans Groenheide wonnen bij het Delftse DVC alles.

Oud-voorzitter Johan de Waard overleden
TOG ontving het trieste bericht over het overlijden van oud-voorzitter Johan de Waard. Johan, in Maassluis vooral bekend als vrijwilliger van basketbalclub Green Eagles, heeft zich in 2020 en 2021 hard ingezet voor TOG en heeft er onder andere voor gezorgd dat TOG weer een volledig dagelijks bestuur kreeg. Ook zette hij zich in voor de continuïteit van het 55-plus donderdagochtend-tafeltennis. Eind 2021 stopte hij vanwege gezondheidsredenen als voorzitter, hij was daarna nog wel betrokken bij de donderdagochtendgroep.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur) en op (niet alle) vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.