Tafeltennissers TOG: 4-6 nederlaag in hogere klasse

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG is het najaarsseizoen begonnen met een 4-6 nederlaag. Na het kampioenschap van afgelopen voorjaar in de tweede klasse komt TOG 1 nu uit in de eerste klasse. In een warme Olympiahal ontvingen Paul Maan, Brian de Leeuw en Dennis Breevaart het Zoetermeerse Taverzo. Brian, niet vies van het experimenteren met tafeltennisbatjes cq -rubbers, speelde enigszins ‘op save’ met zijn meest vertrouwde tafeltennisbatje. Het leverde hem twee winstpartijen op. Dennis verloor zijn eerste partij in vijven en eindigde de avond met één winstpartij, net als Paul Maan die zijn laatste partij knap en net (12-10 in de vijfde game) won.
TOG 2 mag zonder dat ze kampioen werden de vijfde klasse nu vierde klasse spelen. Tegen het sterke Papendrecht leverde dat één puntje op. Sanjay Soekhlal en Jos van Nierop wonnen niet, Joyce van der Velden was de eerredder van de dag.
Het duoteam van TOG heeft dit seizoen met Robert Plac een nieuwe derde, sterke tafeltennisser in de gelederen. Met Marcel van den Kerkhoff klopte hij afgelopen vrijdag VVV met 5-0.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur) en op (niet alle) vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.