Duoteam tafeltennissers TOG kampioen

Robert Plac, Hans Groenheide en Marcel van den Kerkhoff van het duoteam van tafeltennisvereniging TOG zijn met nog twee wedstrijden te gaan kampioen geworden in de vierde klasse. Bij NN Rotterdam werd het afgelopen week 4-1 in het voordeel van de Maassluizers. Robert won tweemaal, Marcel eenmaal.

TOG 1 (reguliere competitie) gaat, nadat ze afgelopen seizoen promoveerden naar de eerste klasse weer degraderen uit die klasse. In Dordrecht werd van de gelijknamige ploeg met 8-2 verloren. Brian de Leeuw en Dennis Breevaart klopten elk een Dordtenaar, Bart Dijkman won niet.
Ook TOG 2, dat strijdt tegen degradatie, trad aan tegen een team van Dordrecht. Het werd 5-5. Joyce van der Velden en Aad van Lienden wonnen elk twee wedstrijden, de dubbel (Joyce en Jos van Nierop) ging ook naar de TOG’ers.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur) en op (niet alle) vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.