Tafeltennissers TOG naar 5-5 gelijkspel

Na een seizoen van louter nederlagen heeft het eerste team van tafeltennisvereniging TOG afgelopen vrijdag in hun sterke eerste klasse met 5-5 gelijk gespeeld tegen Zoeterwoude. In de Olympiahal won Brian de Leeuw al z’n enkelpartijen, Dennis Breevaart klopte twee tegenstanders. Paul Maan won één wedstrijd met niet, hetzelfde gold voor de dubbel (12-14 verlies in de vijfde game).
TOG 2 verloor met 4-6 van de Repelaer. Sander Spruijt won van twee spelers uit Spijkenisse, Joyce van der Velden en Sanjay Soekhlal wonnen elk eenmaal.
Het een week eerder kampioen geworden duoteam van TOG trad tegen Combat met alle drie de tafeltennissers aan. Robert Plac en Hans Groenheide speelden (en wonnen!) de enkelspelen, Marcel van den Kerkhoff dubbelde met Hans naar winst. 5-0 voor TOG dus.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur) en op (niet alle) vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.