Tafeltennissers TOG 2 speelt promotie-/degradatieduel

Het tweede team van tafeltennisvereniging TOG moest afgelopen donderdag bij Boomgardshoek met 7-3 winnen om directe degradatie te voorkomen. Met enigszins goede moed vatte de TOG’ers de wedstrijd aan maar toen stonden ze ineens met 4-0 achter… Uiteindelijk werd er ‘slechts’ met 6-4 verloren door Sander Spruijt (2 winstpartijen), Sanjay Soekhlal (2) en Jos van Nierop (0). TOG 2 is nu aangewezen op een promotie/degradatiewedstrijd, een – in elk geval voor TOG – een betrekkelijk nieuw fenomeen. Vierdeklasser TOG 2 mag het volgende week opnemen bij en tegen het Oegstgeestse Pecos, dat tweede werd in de vijfde klasse.
TOG 1 degradeert en sloot een zwaar (het team trof sterke tegenstanders) het seizoen af met een 10-0 nederlaag bij kampioen Papndrecht. Paul Maan, Bart Dijkman en Paul Maan wonnen niet.
Beter nieuws van het Duoteam van TOG dat al kampioen was en bij Smash Monster net met 3-2 won en daarmee kan zeggen dat ze ongeslagen kampioen zijn geworden. Hans Groenheide won de laatste wedstrijd maar net, met 11-8 in de vijfde game. Ook Marcel van den Kerkhoff won een enkelpartij en samen waren ze winnaars van de dubbel.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur) en op (niet alle) vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.