Tafeltennissers TOG 2 winnen promotie-/degradatieduel

Het tweede team van tafeltennisvereniging TOG heeft bij Pecos in Oegstgeest zijn plek in de vierde klasse veiliggesteld. Sanjay Soekhlal baalde dat hij verhinderd was voor deze promotie/degradatiewedstrijd maar Joyce van der Velde (2), Sander Spruijt (1) en Jos van Nierop (1) konden het ook zonder hem, en klopten Pecos met 7-3. De dubbel was daarbij ook voor de TOG’ers. Het team werd ietwat ‘geholpen’ doordat een van de tegenstanders na zijn winst op Sander onwel werd. Hij besloot, wijselijk, om de twee andere wedstrijden niet te spelen, wat TOG twee reglementaire winstpartijen opleverde.
Hiermee komt TOG 2 komend seizoen uit in de vierde klasse, TOG 1 degradeerde zoals eerder gemeld uit de eerst naar de twee klasse. En TOG’s duoteam werd een paar weken geleden kampioen in de vierde klasse en tafeltennist voorjaar 2024 dus in de derde klasse.

Plankentoernooi
TOG sluit het najaarsseizoen vrijdag 8 december af met een zogenoemd plankentoernooi. Alle deelnemers spelen daarbij met een door de vereniging beschikbaar gesteld eenvoudig “Hema-batje”, zonder rubber dat voor allerlei effect kan zorgen. Het toernooitje, van 20.00 tot 23.00 uur in de Olympiahal, staat ook open voor potentiële leden en oud-leden.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur) en op (niet alle) vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.