Brian de Leeuw weer clubkampioen tafeltennissers TOG

Net als een jaar geleden is Brian de Leeuw clubkampioen geworden van tafeltennisvereniging TOG. In de Maassluise Olympiahal klopte hij in de finale Jeroen Hendriks. Laatstgenoemde stond 2-0 in games en 6-2 voor en Brian had het al een beetje opgegeven, toen het tij toch nog keerde. In de zesmanspoule verloor Brian eerder alleen van Marcel van den Kerkhoff. Dennis Breevaart, Marcel en Jeroen wonnen elk driemaal; na enig rekenwerk mocht Jeroen naar de finale.

In B-poule was iets vergelijkbaars aan de hand. Hier waren Paul Maan, Sanjay Soekhlal en Joyce van der Velde de drie die van elkaar wonnen, en  hier trok Joyce aan het laagste eind. Daar trof ze Jos van Nierop die verraste door al zijn poulewedstrijden te winnen. In zijn  tweede wedstrijd tegen Joyce, de finale, nam Joyce revanche en won met 3-1.

Vanaf komende week (29 januari-2 februari) gaat TOG met drie teams de voorjaarscompetitie in, er wordt begonnen met uitwedstrijden.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur). En op vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.
 Fotobijschift:   De nummers één en twee van de poules A en B met hun bekers, v.l.n.r. Joyce van der Velde, Jos van Nierop, Brian de Leeuw en Jeroen Hendriks
 Fotobijschrift 2:  de beide finales