Tafeltennissers TOG beginnen competitie met 4-6 nederlaag

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG komt dit voorjaarsseizoen uit in de eerste klasse. Ze degradeerden daar eind vorig jaar uit maar er bleek toch nog plek voor de TOG’ers. Thuis in de Olympiahal kwam het team tegen Dordrecht met 3-1 voor om uiteindelijk met 4-6 te verliezen. Dennis Breevaart klopte twee Dordtenaren, Bart Dijkman eentje en samen wonnen ze de spannende dubbel. Paul Maan won niet.
TOG 2 klopte in een wedstrijd met de nodige vijfgamers met 7-3 van Pitt ’75 en is zowaar koploper. Sanjay Soekhlal (3), Joyce van der Velde (2) en Jos van Nierop (1) zorgden daarvoor. Ook het duoteam van TOG gaat aan de leiding in hun poule, net als een week eerder werd er gewonnen met 4-1. Robert Plac won van twee spelers van Salamanders, Hans Groenheide van eentje, en ook de dubbel was voor de TOG’ers.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur). En op vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.