Marathonwedstrijd tafeltennissers TOG eindigt in 4-6 nederlaag

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG heeft net als een week eerder met 4-6 verloren. In de Olympiahal werd het tegen Docos een lange avond waarbij de laatste wedstrijden op twee tafels tegelijk moesten worden gespeeld. Een van de tegenstanders was een ‘ster’ in de tactiek van het vertragen: er lang over doen om het balletje van de grond te rapen, wachten met serveren en time outs nemen. Zijn spannende wedstrijd tegen Brian de Leeuw duurde net zo lang als drie wedstrijden van TOG 2, de tafel ernaast.
Brian verloor maar won zijn andere twee enkelspelen, Jeroen Hendriks klopte één tegenstander en samen tafeltennisten ze een mooi winnende dubbelpartij. Paul Maan kwam niet tot winst.

TOG 2 klopte Pitt’75 met 8-2 en blijft koploper: Sander Spruijt (3), Joyce van der Velde (3) en Jos van Nierop (1) zorgden daarvoor. Ook duo 1 blijft aan de leiding: Hans Groenheide (2) en Robert Plac (1) klopten Salamanders met 3-2.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur). En op vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.