Na twee nederlagen nu 7-3 winst voor tafeltennissers TOG

Bij Tavenu in Numansdorp heeft het eerste team van TOG met 7-3 gewonnen van de plaatselijke tafeltennisvereniging. Het was na twee keer verlies de eerste winst van het seizoen. Brian de Leeuw en Jeroen Hendriks bleven ongeslagen, Dennis Breevaart moest twee tegenstanders feliciteren en won dus één enkelpartij.
Bij TOG 2 was het omgekeerde aan de hand: na winstpartijen volgde in Naaldwijk nu een 7-3 nederlaag. Sander Spruijt (2), Sanjay Soekhlal (1) en Jos van Nierop (0) troffen een sterker SVN.
Ook het duoteam van TOG ging op bezoek bij SVN en verloor. Marcel van den Kerckhoff wist twee spannende wedstrijden net niet in winst om te zetten, Hans Groenheide won tweemaal. De dubbel was voor SVN, dat derhalve met 3-2 won.
Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur). En op de meeste vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.