Tafeltennissers duoteam TOG blijven koploper na 4-1 zege

Het duoteam van tafeltennisvereniging TOG heeft in Delft met 4-1 van DHC gewonnen. Robert Plac won beide wedstrijden, Marcel van den Kerckhoff won er eentje en samen waren ze de Delftenaren ook de baas in de dubbel. Duo 1 blijft met deze overwinning koploper in de derde klasse.
TOG 1 (reguliere competitie) staat vijfde en een-na-laatste in hun eerste klasse. Van koploper ATTC werd met 9-1 verloren. Bart Dijkman en Paul Maan kwamen niet tot winst, Dennis Breevaart redde voor TOG de eer. TOG 2 wist bij het Bleiswijkse Combat met 7-3 te winnen (Sanjay Soekhlal 3, Joyce van der Velde 2, Jos van Nierop 1). Het team staat halverwege de competitie tweede achter koploper De Repelaer.

Oud-trainer Wim Timmerman overleden
Eind vorige maand is op 73-jarige leeftijd Wim Timmerman overleden. Wim was in het verleden trainer van zowel de TOG-jeugd als de senioren, en is de vader van oud-TOG’ers Monika en Stefan.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur). En op de meeste vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.