Tafeltennissers duoteam TOG verslaan De Sprint met 3-2

De tafeltennissers van het duoteam van het Maassluise TOG klopten in de Olympiahal de heren van De Sprint uit Brielle. Robert Plac won beide enkelpartijen, Hans Groenheide klopte één Briellenaar. De dubbel was niet voor TOG, dat koploper blijft.
TOG 2 (reguliere competitie) kreeg stevig klop van koploper De Repelaer. In Spijkenisse werd het anderhalve maand geleden nog 6-4 voor TOG maar nu werd het, met een op papier sterker samengesteld De Repelaer en een minder sterk samengesteld TOG, 9-1 voor de mannen uit Spijkenisse. Joyce van der Velde redde de eer, Sanjay Soekhlal en Jos van Nierop kwamen niet tot winst. TOG 1 had een vrije week.
Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur). En op de meeste vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.