Duo-tafeltennissers TOG koploper af na 5-0 nederlaag

Het duoteam van tafeltennisvereniging TOG heeft bij Salamanders met 5-0 verloren. Thuis werd er nog gewonnen van de Wateringers maar de opstelling van beide teams was anders: op papier was TOG nu (met Hans Groenheide en Marcel van den Kerkhoff) iets minder sterk, en Salamanders duidelijk sterker. Dat betaalde zich uit. Gevolg is dat het team de koppositie verliest en nu tweede staat.
TOG 1 (regulier) boekte een nette 6-4 zege op het hoger geplaatste Dordrecht. Jeroen Hendriks klopte drie Dordtenaren, Brian de Leeuw twee en Bart Dijkman voegde daar nog een winstpartij aan toe.
Bij TOG 2 was Sander Spruijt de grote man, bij Pitt’75 won hij van alle drie de tegenstanders. Sanjay Soekhlal won tweemaal, Jos van Nierop had tegen de nummer laatst in de poule z’n dag niet en won niks. 5-5 werd het dus.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur). En op de meeste vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl