Weer 6-4 verwinning voor tafeltennissers TOG

Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG heeft afgelopen week bij Docos met 6-4 gewonnen. Een week eerder was er al een zege met dezelfde cijfers op Dordrecht. Nu waren het Dennis Breevaart en Brian de Leeuw die elk tweemaal wonnen en Bart Dijkman eenmaal. Ook de dubbel was voor TOG.
TOG (“Tot Ons Genoegen”) 2 boekte bij Pitt (“Plezier In TafelTennis”, daar staat de afkorting voor) een overwinning met dezelfde cijfers. Sander Spruijt bleef ongeslagen, Joyce van der Velden won tweemaal en Jos van Nierop won niet. En het was een gezellige avond, hoe kan het ook anders bij “Plezier In TafelTennis”.
Het Duo-team van TOG, dat tweede staat, klopte Salamanders met 4-1. Marcel van den Kerkhoff en Robert Plac wonnen elk tweemaal.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur). En op de meeste vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.