Wave bij TOG 1

Bij het eerste team van TOG was er op de tribune sprake van een heuse wave (van Dennis Breevaart en Brian de Leeuw). Dat gebeurde nadat teamgenoot Paul Maan in een vijfgamer een tegenstander van Tavenu versloeg. Het was de eerste overwinning van Paul dit seizoen. Dennis won samen met Brian de dubbel maar geen enkelpartij. Brian klopte al zijn tegenstanders. 5-5 werd het derhalve.
TOG 2 zorgde voor een nette 7-3 zege op SVN (Sander Spruijt 3, Joyce van der Velden 2, Sanjay Soekhlal 2) waarmee het team de tweede plek in de poule verstevigde. Het Duoteam van TOG (Robert Plac en Hans Groenheijde) klopte een team van SVN met 5-0. Ook dit TOG-team staat tweede, met nog een wedstrijd zit het kampioenschap er in theorie nog in.
Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur). En op de meeste vrijdagavonden in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.