TOG tafeltennist zich naar behoud in eerste klasse

Het eerste team van TOG komt ook komend seizoen uit in de eerste klasse. Tegen kampioen ATTC (op papier een stuk sterker) moesten de Maassluizers minimaal één punt halen. In een spannende vijfgamer lukte dat Dennis Breevaart al in de eerste wedstrijd. Brian de Leeuw voegde daar nog twee winstpartijen aan toe, Bart Dijkman won niet.
TOG 2 moest vier punten halen om tweede te worden en daarmee via een  promotie/degradatiewedstrijd de mogelijkheid te krijgen in de derde klasse uit te mogen komen. Dat lukte ruimschoots. Tegen Combat werd het 10-0. Sander Spruijt, Joyce van der Velden en Sanjay Soekhlal wonnen al hun enkelpartijen, Joyce voegde daar samen met Jos van Nierop nog het winnende dubbel aan toe.
Het Duoteam van TOG is ook tweede geworden, hier geen promotie/degradatiewedstrijd. Tegen DHC klopte Hans Groenheijde twee tegenstanders, Marcel van den Kerkhoff eentje. De dubbel verloren Hans en Marcel maar net. 3-2 winst dus voor de TOG’ers.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur). Op vrijdagavonden is er de komende tijd, na de competie, af en toe zaal in de Olympiahal. Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.