Erelid Hans Nicolaï (78) overleden

Hans Nicolaï is overleden. Voor het TOG van pakweg 1965 tot 2010 was Hans een begrip. Hij was sinds 1959 lid, benoemd tot erelid en de laatste jaren geen actief speler meer. Hans tafeltenniste meerdere periodes in het eerste team, werd zesmaal clubkampioen en was ook bestuurslid en op andere vlakken vrijwilliger. Voor clubgenoten en tegenstanders was hij een geduchte verdediger; aanvallende ballen van de tegenstander op een lastige manier terugbrengen totdat die tegenstander een fout maakte, dat was zijn vaak succesvolle strijdwijze. Hans was o.a. ook nauw betrokken bij voetbalvereniging Excelsior Maassluis, op hun site staat een mooi in memoriam: Hans Nicolaï (78) overleden: ‘Voetballiefhebber met een rood-wit-blauw hart’ – Excelsior Maassluis (excelsior-m.nl).