Tafeltennissers TOG winnen promotiewedstrijd net niet

Het is de tafeltennissers van TOG 2 net niet gelukt om de promotie/degradatiewedstrijd te winnen. Het team werd tweede in de vierde klasse en mocht het afgelopen vrijdag opnemen tegen het Delftse DHC, dat een-na-laatste werd in de derde klasse. Het werd een spannend treffen waarbij vier wedstrijden in vijf games eindigden met een klein verschil; tweemaal was zo’n wedstrijd voor TOG, tweemaal voor DHC. Uiteindelijk werd het 4-6 (Sanjay Soekhlal 2, Joyce van der Velden 1, Sander Spruijt 1).

Reünietoernooi: 30 deelnemers
Aan het open reünietoernooi lijken zo’n 30 tafeltennissers mee te doen. Voor wie het nog niet wist: het toernooi op 31 mei staat open voor leden, oud-leden en (nog?) niet-leden. Doel is gaan voor winst, maar wat TOG betreft gaat het vooral ook om de gezelligheid. Oud-leden en anderen die niet willen of niet in staat zijn om te tafeltennissen zijn uiteraard welkom om anderen te ontmoeten. Het toernooi start om 20.00 uur in de Olympiahal (zaal open vanaf 19.30 uur). Deelname is gratis maar als niet-leden een bijdrage (5 euro) willen leveren aan de kosten die TOG maakt, is dat welkom. Aanmelden en meer informatie? Mail even met bestuur@tog-maassluis.nl .

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur, nog tot en met 30 mei, daarna na de zomer weer). Donderdagochtend is er tafeltennis voor 55-plussers in de Parkietzaal, van 10.00 tot 12.00 uur, nog tot en met 13 juni. Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.