Geweldig resultaat TOG3!

Foto: Team 3.  Boven (links): Sergei Boekestijn, boven (rechts): Coach Yoeri Toma, onder (links): Sander Wakker, onder (rechts): Matthias Meester.

In het kielzog van TOG1 heeft ook het derde team van TOG een prachtig resultaat neergezet. Zeer knap werd het sterke Rotterdamse Twenty-One Up in Rotterdam op 5-5 gehouden waardoor het de tweede plaats op de ranking vasthield. Het was een onderlinge strijd die in theorie nog een kampioenschap had kunnen opleveren. Dat lukte dan uiteindelijk niet. Toch een uitmuntend resultaat voor deze jongens en coach Yoeri!

In de laatste wedstrijd op 20 april 2013 stonden TOG3, Twenty-One Up en het Rotterdamse Alexandria vlak bij elkaar op de ranglijst. Het verschil was slechts 8 punten. In die wetenschap probeerde TOG3 de laatste kans op het kampioenschap te pakken door een goed resultaat neer te zetten tegen Twenty-One Up. Matthias Meester, Sander Wakker en Sergei Boekestijn deden wat ze konden en sleepte er uiteindelijk onder leiding van coach Yoeri Toma nog een fantastisch resultaat uit: 5-5. Matthias en Sander wonnen er ieder 2, Sergei won er 1. Door een 10-0 overwinning van Alexandria’66 echter, werd dit team uiteindelijk toch kampioen. De tweede plaats bleek het maximaal haalbare. Heel erg gefeliciteerd met dit hele mooie resultaat!