Bas wint op toernooi Hazerswoude!

Na een mooie dag tafeltennis heeft Bas Vijfvinkel de eerste plaats op het Avanti toernooi in Hazerswoude behaald! Een prachtige opsteker voor Bas die vorige week op het Rijnsoevertoernooi in Katwijk ook al een serie goede wedstrijden speelde.

De ochtendsessie was direct al het absolute hoogtepunt voor Bas deze dag. Hoewel van twee goede tegenstanders werd verloren was zijn spel voortreffelijk. Met name de nipte 2-3 nederlaag tegen de ook zeer goed spelende Ivar Noordam (TOGB) was het genieten geblazen. Met spectaculaire aanvallen over en weer en een uitstekende wedstrijdmentaliteit wist Bas de winst net niet uit het vuur te slepen. De middagsessie was vervolgens een formaliteit voor Bas. Zonder een game te verliezen won hij eenvoudig 5 wedstrijden op rij en mocht hij daarna een welverdiende gouden medaille ophalen. Super gedaan Bas !!! Gefeliciteerd namens heel TOG !!!