Extra wedstrijdverslagen

Hieronder een aantal wedstrijdverslagen van Jos van Nierop (senioren) en van Frenk Poldervaart (jeugd TOG 1). 

Vorige zaterdag werden er in de parkietzaal weer mooie wedstrijden gespeeld. De spelers van team TOG 1 behaalden een mooie 9-1 overwinning tegen het team van Phoenix. Mark van Kester speelde fantastische wedstrijden en won daardoor makkelijk alle drie zijn wedstrijden. Frenk Poldervaart behaalde ook mooie overwinningen en won ze ook alle drie. Jordi Post had zijn dag niet, maar wist toch nog twee van de drie wedstrijden te winnen. De dubbel werd ook makkelijk gewonnen door Mark en Frenk, doordat ze allebei fantastisch speelden en Mark sterk was in de aanval en Frenk in het terugbrengen van de ballen. Dankzij deze overwinning belooft het voor TOG1 een mooi seizoen te worden. Ze staan nu tweede in de competitie op één punt achterstand van de koploper (door: Frenk Poldervaart).

Het eerste seniorenteam in de reguliere competitie boekte een mooie 7-3 overwinning op TOV. Jeroen Hendriks bleef net als een week eerder ongeslagen, Arthur Dukker won eenmaal (en samen met Jeroen de dubbel) en Ron van der Weiden tafeltenniste zich knap naar twee winstpartijen. Na twee zeges staat TOG nu aan kop. De overige uitslagen: TOG 2 – SVN werd 4-6 (René Jungschläger 2, Rajender Soekhlal 1, Martijn Kronemeijer 0). TOG 3 – NN Rotterdam 5-5 (Marcel van der Kerckhof 2, Hans Groenheide 2, Joyce van der Velde 1). TOG 4 – Phoenix 4-6 (Sanjay Soekhlal 3, Jos van Nierop 1, Elize Oosterberg 0). FVT – duo 1 2-3 (Brian de Leeuw 2, Bart Dijkman 1). Treffers – duo 2 2-3 (Paul Maan 2, Martijn Hendriks 1). Dordrecht – duo 3 1-4 (Martijn de l’Ecluse 2, Olav Koning 2). Duo 5 – Hellevoets Effect 3-2 (Ruud Petschl 2, Barry Voeten 1). (door: Jos van Nierop)