TOG wint Sportstimuleringsprijs 2014

De geweldige opsteker voor TOG tijdens het Maassluise Sportgala 2014 !!

Het was wachten tot het allerlaatste onderdeel van de avond. Na de uitverkiezing van de sportman, de sportvrouw en de sportploeg van het jaar werden uiteindelijk ook de winnaars van de Sportstimuleringsprijs 2014 bekend gemaakt. Ook TOG was genomineerd met het Masterclass 2014  project. Met dit plan wil TOG een nieuwe invulling gaan geven aan de jeugdtrainingen, waarin met name het groepsproces centraal staat. Om dit te kunnen realiseren zijn diverse nieuwe trainingsmaterialen nodig, zoals bijvoorbeeld een nieuwe tafeltennisrobot, trainingsballen en een TableStars lespakket voor de allerjongsten. Zeer verheugd zijn wij dan ook met het geweldige geldbedrag van 500 euro die wij kunnen aanwenden voor de aanschaf van deze trainingsmaterialen .